TFK 2 vs SHH

Publisert av Roy Ulland 01.10.2017 11:17 | Tips en venn | Del på Facebook |

Tett, jevnt og spennende oppgjør på Tønsberg Gressbane. Bortelaget ville mest denne kvelden og tar sin første seier for sesongen. Det er bare å gratulere SHH med seier’n. TFK derimot, kan bedre enn vist denne kvelden, og har en jobb å gjøre på treningsfeltet kommende uke.

Tønsberg FK 2 – Svarstad/Hv.foss/Hof 0-2 (0-1)
Seriekamp G-19 2.divisjon - 6. runde
Tønsberg Gressbane 25. september 2017

TFK 4-1-4-1: Øystein – Wanchai, Steffen, Marius, Daniel (Ammar) – Noman – William (Pelle), Abdi S, Victor (Dan), Chakris (Edvard) – Ramadan

0-1 (10.min) 0-2 (83.min)

Gult kort: Ingen
Dommer: Behar Sadiku, Barkåker IF

Coach Roys Dom: Vi taper for et lag som ville mer enn oss denne kvelden. Vi har til tider et småpent pasningsspill. Vi har store sjanser ved Raba, Chakris og Edvard uten at vi klarer å score mål. Først og fremst taper vi matchen fordi vi har for snille og beskjedne gutter. SHH får tre gule kort, vi får ingen. Jeg mener IKKE at vi skal spille stygt, noe ikke SHH heller gjorde, men vi må være tettere og tøffere opp i motstander. Trykke til i duellene og vinne disse, og ikke som i denne kampen, stå 2-3 meter unna motstander. På innbytterbenken, garderoben, og på treningene, går praten livlig og høylytt. Så fort vi entrer banen, med få unntak, er det tyst. Vi spiller dessuten for mye en og en, og ikke som et lag. Fotball er som kjent et lagspill hvor alle brikker er avhengig av at alle gjør jobben sin. Å tro at en kan drible av 5-6 motstandere på juniornivå, er som å tro på at Liverpool noen gang kan vinne Premier League! Teie og Stag igjen for TFK 2 denne sesongen. Her skal vi reise den berømte kjerringa!

Dagens TFK-Gutt: Øystein

3-Stjerner:
Øystein. Meget god denne kvelden. Er uortodoks i spillestilen og kan gjøre de merkeligste ting innenfor og utenfor 16 meter’n. Først og fremst er Øystein reaksjonssterk og god 1v1. Denne kvelden stoppet Nordmøringen det meste, selv når han var «ute og syklet» ved et par anledninger. Fikk skryt av konkurrenten Steffen etter match, da må det bety at Øystein gjorde en meget god match!

2-Stjerner: Steffen. Ny god match av keeper-Steffen på stopperplass. Var en av få som vi kunne høre og som tok duellene denne kvelden. Er duellsterk og slår gode pasninger. Begynner å finne ut av posisjoneringa i forsvarsrekka også. Har snart tatt flere TFK-stjerner på stopperplass enn keeperplass, hva nå det måtte bety!?

1-Stjerne: Noman. Startet som defensiv midtbane i 1.omgang, 2.omgang spilte han midtstopper. Han løser begge rollene tilfredsstillende! Er fremdeles guttespiller, men har en fysikk som matcher de fleste i junioralder. Gjør ting enkelt, noe som er viktig i disse posisjonene. Er litt stille og beskjeden på banen. Med litt mer rutine på dette nivået, vil han nok «ta mer for seg» også på dette feltet. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Kampens øyeblikk: Deja vu? Scenene fra bortelagets benk etter at dommer blåser av etter 90 minutter. SHH tok sin første seier for sesongen og vi må være såpass rause og unne dem seieren. Husker tilbake til 4.mai 2017 hvor vi hadde en lignende opplevelse. Vi tok vår første serieseier i juniorklassen etter å ha prøvd i hele 2016-sesongen uten å lykkes. Vi vant også den gang 2-0, og helt riktig, det var mot SHH.