Eik vs TFK 1

Publisert av Roy Ulland 19.09.2017 17:34 | Tips en venn | Del på Facebook |

Lokalderby, by vs land. Et redusert TFK ypper seg i begynnelsen av begge omganger, men Eik vinner til slutt komfortabelt og fortjent. Dog framgang fra sist, Bygutta ga ikke opp denne gang, og det er positivt.

Eik - Tønsberg FK 5-2 (3-1)
Seriekamp G-19 1.divisjon - 4. runde
Eik KG 13. september 2017

TFK 4-2-3-1: Steffen – Wanchai, Aslan, Trym, Mike (Daniel) – Emi, Ali (Abdi S) – Joaquin (Victor), Eskil (Abdi H), Zander - Hamza

0-1 Selvmål (12.min) 1-1 (16.min) 2-1 (25.min) 3-1 (30.min) 4-1 (70.min) 5-1 (80.min) 5-2 Zander (87.min)

Gult kort: Ingen

Dommer: Adel Kulanic, Fevang FK – God som alltid

Coach Roys Dom: Vi manglet 4-5 av de faste. Noe som betyr at andre igjen får større ansvar og kan «blomstre». Noen tok det ansvaret og blomstret, mens andre lot være. Vi manglet muskler denne kvelden, sentralt i banen var det flust av «Inesta’er», men få grovarbeidere og dørvakter ala Matic, Batty, Bremner og Vinny Jones. Vi blir ubesluttsomme og puslete i avgjørende situasjoner både offensivt og defensivt. Savnet viljen til å bryte foran. Vi skal ikke la en Eik-spiller stå uforstyrret og nikke ballen i goal fra 5 meter. Likeså skal vi ikke la motstanderens keeper enkelt plukke ned ballen på våre cornere og frispark.
Vi får en god start på begge omganger hvor vi viser mye bra spill. Få touch og bruk av kantene som kom til gode innlegg, er slik vi ønsker å fremstå. Vi ga heller ikke opp selv om vi lå under med både 3 og 4 mål, det gleder meg. Klart bedre innsats i begge omganger enn sist! Det tar vi med oss til neste kamp.

Dagens TFK-Gutt: Emanuel «Hagi» Filimon

3-Stjerner:
Emi. Lagets nye potet. Har spilt kant og back til nå, mot Eik ble det en defensiv midtbaneposisjon som han taklet utmerket. Tross sin unge alder, tråkker Hagi til i duellene og jobber uavbrutt. Akkurat slik et anker på midtbanen skal gjøre.

2-Stjerner: Hamza. Jobber som alltid bra. Kommer til flere gode innleggssituasjoner som vi burde ha tatt bedre vare på. Er sterk fysisk, men har en lei tendens til å være ute av sin opprinnelige posisjon. Lå og vippet på 3-stjerner, men klarte å prate seg bort fra det da han klaget sin nød til trener’n sist trening for manglende TFK-stjerner. Side before self – Every time, Hamza!

1-Stjerne: Wanchai. Tatt opp fra utfordrer-gruppa til denne matchen etter god innsats på trening og kamp. Vi vet hva vi får av Wanchai, han spiller sjelden en dårlig kamp. En av en håndfull som «gikk i krigen» denne kvelden. Resten bør lære av Wanchai og Emi

Kampens øyeblikk: Lagleder Gry roper ut sin frustrasjon under kampen: «Gutter, kan dere ikke vær så snill og vinne en av Steffen utspill»!?! Når Gangsta-Ma taler, holder klokelig trenerne kjeft. Gammelt jungelord.