GØIF vs TFK 2.

Publisert av Roy Ulland 17.06.2017 17:02 | Tips en venn | Del på Facebook |

Jevnspilt affære på Østerøya. Litt startvansker for TFK, noe var på vei til Vesterøya og noe hadde tatt feil av tida. Med lagleder Gry ved spakene, klarte vi å lose 11 mann på banen da dommeren blåste i gang kampen. Lagene byttet på å ha initiativet i kampen. GØIF trakk til slutt det lengste strået og vant knepent..

GØIF - Tønsberg FK  3-2 (1-1)
Seriekamp G-19 vår avd C - 8. runde
Østerøya 16. juni 2017

TFK 4-4-2: Steffen – Zakka (Wanchai), Simon, Trym, Michael Andre (Kaptein) – Emi, Ali, Eskil, Victor (William) – Zander, Edvard (Chakris)

1-0 (12.min) 1-1 Zander (19.min) 1-2 Zander (48.min) 2-2 (49.min) 2-3 (72.min) 1-5

Gult kort: Mike
Dommer: Niklas Elias Bjørkely, Helgerød IL - God

Coach Roys Dom: Bra match av gutta, selv om det til slutt ble tap. Jeg fornøyd med innsatsen til alle på laget, fra keeper til innbytterne. Alle ville bidra i denne kampen, vi jobbet sammen kollektivt. Mye positiv kommunikasjon gutta imellom, anført av kveldens kaptein Mike. Etter noen kamper med «lange, flate ballær», var det godt å se at vi også kan spille gjennom midtbanen. Selv om vi ikke alltid lykkes, er det bra vi tør og prøve. Slitsomt i lengden å løpe når ballen hele tida går over hue på en. Dessuten er det mer morsomt og utviklende å kjenne på kula oftere.
Jevnspilt match som kunne ha endt «hur som helst». Som trener skal jeg se bak resultatene hvor utvikling og prestasjon er viktigere enn resultat (selv om det bor en liten konkurranse-jævel i meg).
Slik ser jeg for meg en pressekonferanse etter kamp hvis Per Mathias Høgmo eller Lars Lagerback hadde vært trener for TFK og fått spørsmålet;
 «Er du fornøyd med guttas prestasjon
Per Mathias Høgmos svar, tidl norsk landslagtrener; Vi har med 3 G-16 gutter og fremtida denne kvelden, Eskil, Trym og Emi, som spiller bra i samtlige 90 minutter. Gamle travere som Steffen, Mike, Edvard og Wanchai bidrar med rutine og stabilitet. De ny-gamle Ali og Zander har fart og teknikk. Våre vintersigneringer fra Åsgårdstrand. Zakka, Victor og Simon, krydrer laget med sine kvaliteter. I tillegg har vi «nypotetene» Chakris og William som blandes sammen og kokes til retten «TFK-kollektivet». Dette kollektivet hadde fortjent og fått med mer fra denne kampen!
Lars Lagerbacks svar, nåværende norsk landslagstrener; Med prestasjonen, Ja! Med resultatet, Nei!

Dagens TFK-Gutt: Simon

3-Stjerner:
Simon. Sammen med hans nye makker, Trym, gjorde han er solid kamp på stopperplass! Simon er av den positive typen og er god verbalt. Flink til å backe opp sine medspillere. Duellsterk og flink til å gå i sikring. Kveldens gigant!

2-Stjerner: Ali. Den blide sørlendingen gjør nok en god kamp sentralt på midtbanen sammen med makker Eskil. Jobber uavbrutt i 90 minutter. Bidrar også til at vi spiller mer gjennom midtbaneleddet. God teknisk og har «fighter»-egenskaper. Som Simon, flink til å mane sine lagkamerater til krig.

1-Stjerne:
Zander. 2-målscorer og noe av den Zander vi kjenner fra tidligere. Han er hurtig og har en evne til å tråkle seg igjennom et forsvar. Når Zander er slik, har han en X-faktor vi trenger på laget! Blir borte i deler av kampen. Den dagen han er mer på enn av, blir det også 3-stjerner.

Kampens øyeblikk: Zanders utsøkte lobb og utligning til 1-1, verd inngangspenga alene!

• 2017-08-18 22:42:06 - TFK 2 vs Borre/AIF    Les hele saken
  • 2017-08-16 22:31:43 - TFK junior vant finalen i Sandarcupen   Les hele saken