Holmestrand vs TFK 2

Publisert av Roy Ulland 02.06.2017 23:52 | Tips en venn | Del på Facebook |

Tett og jevn kamp på Hvitstein KG. En match hvor det ble mer kriging enn finspill. Etter dramatiske sluttminutter med mål til begge lag i tillegg til en utvisning, blåste dommer’n av kampen med resultatet 2-2. Et greit resultat sett kampen under et.

Holmestrand - Tønsberg FK 2-2 (1-1)
Seriekamp G-19 vår avd C - 5.serierunde
Hvitstein KG 1. juni 2017

TFK 4-2-3-1: Herman – Wanchai (Trym), Simon, Aslan, Asbjørn – Marius, Abdi S (Eskil) - Magnus, Ali, Joaquin (Chakris) – Edvard (Steffen)

1-0 (17.min) 1-1 Magnus (38.min) 2-1 (89.min) 2-2 Aslan (92.min)

Rødt kort: Marius (2 gule)
Dommer: Safet Jusufi, Sandar IL – Grei nok. (Marius er nok helt ikke enig)

Coach Roys Dom: Jeg hadde vært og spionert på Holmestrand uka før i matchen mot Re FK (6-2 til HIF red anm.). Normalt bryr jeg meg ikke så mye om motstanderen, men ville prøve noe nytt. HIF spiller en klassisk 4-3-3 formasjon. Vi bestemte oss for å ta ut deres dype Playmaker sentralt i banen som styrte mye av spillet mot Re. La keeper kaste ut til backene før vi satte inn presset. Unngå 1v1 i forsvar. Offensivt skulle vi prøve å spille rundt deres store midtstopper og bruke kantene våre mer aktivt. Hvis vi ser bort fra minutter fram til HIFs første scoring hvor vi var nølende og passive, fungerte taktikken bra defensivt. Ali og Magnus tok ut deres Playmaker effektivt, han var knapt nok synlig i matchen. Vi presser og stresser Holmestrand den siste timen. Deres sjanser kom på dødballer hvor de til gjengjeld var farlige. Offensivt går det litt på lykke og fromme. Vi slår mye langt til tider selv om vi ønsker å bruke midtbanen vår mer. Det får gå på kontoen «stadige nye konstellasjoner i laget». Jeg lar meg stadig imponere over fighting spiriten i dette laget og guttas «never-say-die» holdning! Vi så det på utligninga på overtid, den ballen skulle i gållen koste hva det koste vil! Det gjør meg stolt og glad å være en del av gjengen når jeg ser hvordan gutta jobber knallhardt for hverandre og nekter å gi opp! Vi har dog en jobb å gjøre offensivt nå som det defensive sitter.

Dagens TFK-Gutt: Simon

3- Stjerner:
Simon. Solid match av Åsgårdstrandgutten. Simon er duellsterk og gjør kloke vurdering defensivt. Er flink til å komme som cover og på den måten unngår 1v1 situasjoner i forsvaret. Konstruktiv i sitt offensive spill. God til å kommunisere positivt og muntre opp sine medspillere. Godt å ha Sperre tilbake etter en lengre sjukdomsperiode.

2-Stjerner: Magnus. Startet kampen slapt som en del andre på laget. Fikk høre hvor skapet skal stå av Kaptein Aslan. Skjerpet seg og spilte seg mesterlig inn i matchen. Aggressiv og hardtarbeidende. Tar ut motstanderens Playmaker i andre omgang. Scorer dessuten et fint mål etter forarbeid av Joaquin.

1-Stjerne:
Aslan. Vanskelig å komme utenom kapteinen vår. Han vil mye og jobber med å få laget til å ville det samme. Går foran og viser vei i «krigen». Sliter litt som mange på laget offensivt, ender med han slår mye langt. Målet hans på overtid var dog verd «inngangspenga» alene!

Kampens øyeblikk: Utligningsmålet på overtid! Etter at Holmestrand tok ledelsen på frispark i siste minutt og vi deretter får Marius utvist, var ikke trua på poeng veldig stor hos lagledelsen. Men gutta på banen ville det annerledes! Tre minutter på overtid flytter TFK nesten hele laget inn i 16 meter’n. Frisparket blir slått, etter litt klabb og babb, bryster Trym ballen i tverrligger’n hvorpå Aslan stupheader retur i mål! Mye vilje i den gållen, deilig!