Diverse

Administrasjon

Ikke bruker?

Er du lagleder/trener for et lag, men mangler tilgang?

Få din tilgang ved å sende inn registreringsskjema


Dobbelmatch for juniorlaget

Publisert av Roy Ulland 10.05.2017 19:59 | Tips en venn | Del på Facebook |

Siste bilder

To kamper på to dager for juniorlaget. TFK 1 fikk sin første seier for sesongen, solide 5-1 over Stag på Fort TFK Arena. Utfordrerne på TFK 2 fulgte opp med poengdeling mot Re FK dagen etter. Juniorgutta har nå tatt 7 av 9 mulige poeng på de siste tre matcher, noe som viser at tålmodighet og hardt arbeid er viktig i fotball.

Tønsberg FK – Stag 5-1 (3-0)
Seriekamp G-19, vår avd B - 4.seriekamp
TFK Arena 8.mai 2017

 

TFK 4-4-2: Herman – Simen, Aslan, Mathias, Mike (Zakka) – Joaquin (Emi), Ali (Wilhelm), Marius, Abdi H – Zander, Raba


1-0 Abdi H (2.min) 2-0 Raba (6.min) 3-0 Raba (17.min) 4-0 Joaquin (48.min) 4-1 (63.min)   5-1 Marius (90.min)


Gult kort: Ingen
Dommer:
Chris Robert Øvrid, Falk SK - God

Coach Roys Dom: Vi punkterer matchen etter et forrykende første kvarter. 3-0 til TFK etter 17 minutter, var kampen i realiteten over. Der i fra og inn gikk vi på cruisekontroll og med brekket på, uten at vi ble særlig truet av gjestene fra Stavern. Vår andre seier på få dager, føles godt. Vi er det klart beste laget kampen i gjennom og mye bra spill til tider. Ny og fin erfaring for oss at vi dominerer slik vi gjør. Vi blir litt vel «chille» utover kampen, det trekker noe ned. Ellers en solid gjennomført match fra vår side!

Dagens TFK-Gutt: Marius

TFK-Stjerner:
3- Stjerner:
Marius. God match av midtbaneankeret. Jobber som alltid hele tida som et skjold foran forsvaret. Vinner dueller og balanserer midtbanen på en god måte. Kom til flere sjanser på dødballer, men dessverre for Enge jr, gikk disse utenfor mål.

2-Stjerner: Mathias. Solid spill av vår midtstopper. Duellsterk som få. Sammen med Aslan, hadde de god kontroll i de bakre rekker. Stag kom knapt til noen sjanser. Bra match!

1-Stjerne: Raba. To mål og mye bra spill, spesielt i 1.omgang. Blir mer borte fra matchen i andre omgang. Spesielt 3-0 målet var klasse!

 

Kampens øyeblikk: Emi holdt lekestue med backen til Stag ute ved cornerflagget i ren Maradona-stil. Synd TV-kameraene var rettet mot Tbg Gressbane og FKT vs Start 2, der gikk dem glipp av noe vakkert!

 


Re FK - Tønsberg FK 1-1 (1-0)
Seriekamp G-19, vår avd C - 3.seriekamp
Bibomyra 9.mai 2017

 

TFK 4-4-2: Herman – Teo (Daniel), Asbjørn, Mathias, Mike – Hamza, Abdi S, Marius, Victor (Sami) – Zander, Edvard (Chakris)


1-0 (33.min) 1-1 Mathias (62.min)


Gult kort: Mathias og Hamza
Dommer:
Jon Due, Falk SK - God

Coach Roys Dom: Utfordrerne på det såkalte 2.laget, fortsetter sin poengfangst, denne gang med poeng borte mot Re FK. Lagene hadde hver sin omgang, TFK dominerte de siste 45 minutter. Etter en sjansebonaza av de sjeldne mot Re-buret i andre omgang uten nettkjenning, måtte det en midtstopper (Mathias) til for at vi skulle score mål! At vi fikk kun et mål i denne matchen, er smått utrolig! Jeg er fornøyd med at gutta kommer inn i matchen etter en famlende start. Laget jobber iherdig hele tida med trua på seier og kommer til mange sjanser, det er jeg veldig fornøyd med.

Dagens TFK-Gutt: Asbjørn

TFK-Stjerner:
3- Stjerner:
Asbjørn. Bunnsolid etter en litt famlende start. Vinner de fleste dueller. Positiv og en god kommunikator. Utgjorde den ene halvdelen av et godt Andebu midtstopperpar denne kvelden!

2-Stjerner: Hamza. Etter litt ruskete start, gikk Hamza mer direkte på mål. Med det kom sjansene. Serverte spissene gang på gang, synd de ikke ble omsatt i mål. Jobber også bra defensivt.

1-Stjerne: Høyrebackene Teo/Daniel (1.omgang/2.omgang). Både Teo og Daniel gjør en god match. Offensive i tankegangen og flinke til å bryte foran. Hver sin gode omgang av disse gutta!

 

Kampens øyeblikk: The Zandman’s utrolige påstand etter kampen om at det var trenerens feil at han ikke scoret mål mot Re! (Pga at han ikke fikk skutt under oppvarminga red.anm.) Han burde ha hatt minst 5 gåller i denne matchen! Mangel på mål, gjør at Zander ikke får TFK-stjerner denne gang. Gjør ellers en god match!

Les også:

Kommentarer


Ditt navn:
Overskrift:
CAPTCHA
Kommentar

Fant ingen kommentarer