TFK 2 vs SHH 2-0

Publisert av Roy Ulland 06.05.2017 10:10 | Tips en venn | Del på Facebook |

Etter 21 seriekamper sesongen 2016 og hittil i 2017 uten seier, kom endelig vår første 3-poenger! Vi har denne perioden hatt uflaks, flaks, marginer i mot og blitt regelrett rundspilt av motstander. Denne seieren var derimot fullt fortjent! Elleville scener i garderoben etter match, viste tydelig hvor mye dette betydde for TFK-Gutta!

Tønsberg FK – Svarstad/Hof/Hvittingfoss 2-0 (1-0)
Seriekamp G-19, vår avd C - 2.seriekamp
TFK Arena 4.mai 2017

TFK 4-4-2: Steffen – Wanchai (Teo), Asbjørn (Aslan), Munib, Mike – Chakris (Abdi S), Ali, Eskil, Daniel – Zander, Edvard

1-0 Ali (25.min) 2-0 Zander (64.min)

Gult kort: Munib
Dommer:
Knut Ole Myrberg, Tjøme IL - God

Coach Roys Dom: Jeg hadde helt glemt den go’følelsen man får av å vinne fotballkamper, inntil i går kveld. Helt greit å slippe å forklare «hederlige» tap for en gang skyld. Vi har trent bra i vinter, gjort noen gode treningskamper og bra cupkamper. Det har vært et tidsspørsmål før vi skulle «knekke vinnerkoden». Til denne kampen var jeg mer usikker enn ellers. Vi fikk mange forfall – igjen! Noe helt opp mot kampstart. Vi gikk tilbake til «Leicester» formasjonen fra i fjor (4-4-2). En nykomponert sentral midtbane ved Ali og Eskil var et spenningsmoment. Hvordan ville det gå med våre to små, men tekniske spillere mot SHH’s store gutter? Et annet var stopperparet Asbjørn og Munib, også det satt sammen for kvelden. I tillegg hadde vi en debutant ved navn Chakris «Firmino» og ny kaptein på TFK-skuta, nemlig Mike. Alt dette fungerte utmerket sammen med resten av laget. Vi gikk ut av startblokka i hundre, og holdt aggressiviteten i nesten samfulle 90 minutter. Gutta jobba virkelig hardt og blødde for drakta! Det var ikke alltid like pent å se på, rent fotballestisk, her var det poengene som telte. Synes vi fikk en god flyt sentralt på midtbanen, Ali og Eskil var konstruktive med det de foretok seg. Forsvaret holdt tett, SHH kom til svært få sjanser. Vi holder nullen for første gang på svært lenge, clean sheet er ikke å forakte. I tillegg våknet "The Zandman" i andre omgang og det ble fart i angrepet. Dette fortjente virkelig gutta og støtteapparatet vårt, jeg var mektig stolt gjengen denne kvelden!

Dagens TFK-Gutt: Ali

3- Stjerner:
Ali. Banens BB og lille gigant! Har vært borte i 6-7 uker i våres, men det syntes ikke på TFK arena denne kvelden. God teknisk og flink til å holde balltempo da det trengtes. Jobber steinhardt samtlige 90 minutter. Innfrir og vel så det. Ali byr også på noen lekkerbiskener i form av hælspark og tunnel. Helt klart et alternativ sentralt på banen.

2-Stjerner: Eskil. God match av kveldens yngste spiller! Har vært skadeplaget, men ser ut til å være tilbake i godt, gammelt slag. Er som Ali god teknisk og flink som servitør sentralt på banen. Jobber skjorta av seg mot langt større og sterkere gutter, uten at han bryr seg om det. Imponerende! Nå må vi trenere passe på gutten, så han holder seg skadefri.

1-Stjerne: Zander. Har fått mye kjeft. Zander «på» og Zander «av», er som himmel og helvete. Første omgang var han «av». Da kan man likegodt sette inn bestemor. Andre omgang derimot, var The Zandman «på»! Han har en X-faktor som vi prøver å få fram, hurtigheten og evnen til å tråkle seg gjennom et forsvar på. Noe vi så de siste 45 minuttene. Da er det bare å spenne på seg sikkerhetsbeltene! Scorer dessuten et fint mål.

Kampens øyeblikk: Da dommer’n blåser av matchen! Endelig vant vi en seriekamp og helt fortjent! Gledesscener både på banen og i garderoben etter match, vakkert!