Sandefjord BK vs TFK 1

Publisert av Roy Ulland 03.05.2017 19:55 | Tips en venn | Del på Facebook |

Ny tur til Hvalfangerbyen for TFKs håpefulle juniorlag. Denne gang var det SB som var motstander på kunstgresset i Bugården. Vi møtte muligens divisjonens beste lag og måtte nok en gang reise fra Sandefjord uten poeng.

Sandefjord BK – Tønsberg FK 6-2 (3-0)
Seriekamp G-19, vår avd C - 3.runde
Bugården KG 2.mai 2017

TFK 4-1-4-1: Herman – Simon (Zakka), Aslan, Munib, Mike – Marius – Emi, Wilhelm, Abdi H (Ali), Zander (Joaquin) - Hamza

1-0 (24.min) 2-0 (33.min) 3-0 (41.min) 4-0 (53.min) 5-0 (61.min) 5-1 Joaquin (65.min) 6-1 (79.min) 6-2 Zander (88.min)

Gult kort: Zakka
Dommer:
Ayman Awad Abdallah El-Aloui, Gneist IL – God

Coach Roys Dom: Fem forandringer siden forrige ukes gode Ørn-match pga skoletur. Heldigvis har vi god bredde i vår stall, erstatterne leverte varene. I de foregående matcher, har vi holdt nivået til motstander, og vel så det. Denne kvelden møter vi et knallgodt fotballag. Jeg måtte ved flere anledninger styre min begeistring for deres offensive spill! Balltempo med gode kombinasjoner og masse bevegelse rundt ballfører, gjorde kvelden til en tøff affære for oss. Vi må være såpass ærlige å si at SB holder et nivå høyere enn oss - akkurat nå. Når det er sagt, så gjør gutta et godt stykke defensivt arbeid. Vi har til tider god struktur og er aggressive i presset. Andre omgang er vi mer med på notene og er med på å prege kampen. Det må vi ta med oss. Vi scorer i tillegg to gåller, det er også positivt. Jeg lar meg til stadig imponere over moralen i laget vårt. Selv når vi ligger under 0-5, jobber gutta videre ufortrødent! Vi lar oss ikke stresse av den dårlige poengfangsten – ennå! Denne kampen var ikke den vi skulle vinne, til det var de gul og sorte for gode. God læring og erfaring for oss, helt klart. Vi reiser oss igjen!

Dagens TFK-Gutt: Aslan

3- Stjerner:
Aslan. Kaptein med stor K. Går som en ekte hærfører først og viser vei i krigen. Uredd og taklingssterk, vinner de aller fleste dueller. Aslan er flink til å gjøre andre rundt seg gode, med sin ro og autoritet. Får mest sannsynlig sin debut for A-laget i seriesammenheng førstkommende torsdag, det er vel fortjent!

2-Stjerner: Michael Andre. Endelig fullførte Duracell-kaninen en hel match! Slet i starten av kampen med å posisjonere seg i forhold til motstander kant. Med bedre hjelp fra vår venstre kant, manøvrerer han seg mesterlig inn i matchen igjen. Vinner dueller, også på hode. Offensivt bidrar han ofte med gode og dype løp. Bra match av Mike!

1-Stjerne: Wilhelm. Har erfaring fra 4.divisjon på seniornivå, noe vi nyter godt av. Som Nøtterøyspillere flest, er god teknikk kommet inn med morsmelka. En som kan holde på ballen og gjøre noe konstruktivt, er gull verdt når vi stadig må jage etter kula. Er flink til å kommunisere med gutta på en god og positiv måte. God match av leiesoldaten!

Kampens øyeblikk: Fascinerende å se keeperspillet til SB-goali’en! Offensiv til tusen, stadig utenfor sin egen 16 meter og deltok i det oppbyggende spillet. Kunne minne om den legendariske colombianske landslagsmålvakt Rene’ Higuita (1987-1999) i spillestilen…og frisyren!

• 2017-06-22 22:24:12 - Storseier for juniorlaget over Teie   Les hele saken
  • 2017-06-17 17:02:51 - GØIF vs TFK 2.    Les hele saken
  • 2017-06-14 22:10:15 - TFK vs Stokke - To tette og en badehette   Les hele saken