Sammen for Tønsberg logo
Hovedbilde for artikkelen

Rapport fra Tine Fotballskole

av Øystein Buvik

09/08 - 2022

Mandag 8. august møtte det opp over 80 forventningsfulle barn for å delta på Tine Fotballskole arrangert av Tønsberg Fotballklubb.

Styreleder Geirfinn Kvalheim ønsket velkommen og ga litt praktisk informasjon rundt fotballskolen.  Deretter ble deltakerne delt inn i grupper etter alder og kjønn. Hver gruppe hadde sin egen trener(e)  

De forskjellige gruppene ble plassert rundt omkring på Tønsberg Gressbane og Strandman Arena (gamle TFK-Arena). Det ble utført forskjellige øvelser. Noen spilte innenfor 16-meteren, andre på 5-er baner og andre baner og små mål, alt etter hvor gamle de var.  

I år var det også barn fra Ukrainia som deltok. I forrige uke hadde TFK aktivitetsdag der Ukrainere fikk delta,  og det ga tydeligvis mersmak ettersom flere fra Ukraina ble med i dag også. Pavlov (bilde) fra Odessa, Ukraina var tilstede for å se sin egen sønn spille. Han fortalte at fotball også var veldig stort i Ukraina.  

Tine hadde sponset arrangementet med gratis sjokolademelk (bilde) til lunsj,  noe barna satte pris på.    

En av trenerne, Ali, hadde dette å si om hvordan det gikk underveis i treningen.
-Det har gått veldig bra, det overgikk mine forventninger (første gang jeg er med på et slikt opplegg). Det var stor entusiasme blant barna og instruktørene, noe som var kjempestas for meg å oppleve. Givende  å arbeide med barna og enda mer givende å se dem utfolde seg gjennom fotball.    

Hovedinstruktør for arrangementet, Simen Albin Licina oppsummerte hvordan dagen hadde gått så langt når deltakerne var ferdig for dagen.
-Første dagen har gått veldig bra. Fint vær. Mange påmeldte. Litt improvisering med planlegging av økter for trenerne, men de har virkelig gjort det beste ut av det så all honnør til de. Veldig bra jobba. Vel gjennomført første dag.  

De neste dagene vil TFK gjennomføre flere øvelser før det blir turnering på fredag. Det vet vi det er mange som gleder seg til.
Inndeling i grupper
Gutter 2015-2016 trente på små mål.
Ahmad og Ebba Traalum arrangerte Duo-cup for 2010-2011
Ali synes det var givende å jobbe med ungdom.
Jenter født 2011-2013
Tine sponset med Sjokomelk.
Ukraineren Pavlo kom for å se sønnen.
Straffekonk 2010-2011
Deltakere født i 2012

Kommentarer

Du må være innlogget for å legge igjen en kommentar.

Ingen kommentarer.