Hovedbilde for artikkelen

Kalasseier for A-lagsgutta

av Øystein Buvik

19/06 - 2024

Mandag kveld møtte Peter Wiik-Kovacs' menn Halsen 2, en kamp som sikkert vil bli husket i lang tid for et meget ungt TFK-lag. Lagene gikk ikke av banen før det stod 13-2, men vi kunne like gjerne scoret 20. Det var en veldig god prestasjon fra oss, sier Kovacs etter kampslutt.

Det tok litt tid før målene begynte å trille inn, et par gode sjanser, men det var ikke før i det femtende minutt at den satt for TFK. Midtbanespiller Vebjørn Valle Hansen skulle bli omgangens spiller med hele 4 mål. 1-0, 2-0, 4-0: et praktfullt hodestøt. 6-0: dribler seg lekent gjennom Halsens forsvar og setter den kontant i keeperhjørnet. Caspian Rørby scoret 3-0 med en lekker chip alene med keeper. Bror Eremias Segerstad satte 5-0, og det siste i 1. omgang ble satt inn av Valle Hansen. Halsen scorer også et mål etter et fint soloraid av Finn Roligheten hvor Sondre Vågsild får score på åpent mål. Det hjelper lite for når lagene går i garderoben er stillingen 6-1.

Som i første omgang tok det litt tid før målene igjen begynte å trille inn. Alexander Holtan setter to kjappe før Bror Eremias Segerstad setter sitt andre. Bare 9 minutter etter han setter sitt første, scorer Alexander Holtan igjen. Han sto nå for tre mål og hat trick. Fem minutter senere får Bror Eremias Segerstad sitt hat trick også, før vi 10 minutter senere får kampens andre firemålscorer i Alexander Holtan. TFK sparer det beste til slutt når Magomed Alkhazurov scorer en såkalt «trivella» fra 20 meter, utagbar for keeper, limt i krysset, et klassemål. Halsen fikk rett før kampslutt et trøstemål, men det ender 13-2 på Tønsberg gressbane. –Vi spiller en god kamp, en bra gjennomført presentasjon og gleder oss allerede til neste kamp som kommer allerede på torsdag, 20.6. kl 2000 når Horten FK gjester Gressbanen, avslutter Wiik-Kovacs.