Diverse

Administrasjon

Ikke bruker?

Er du lagleder/trener for et lag, men mangler tilgang?

Få din tilgang ved å sende inn registreringsskjema


Klubbens baner

Tønsberg Gressbane

Her spiller TFK's a-lag samt noen aldersbestemte lag. Gressbanen ble gjennåpnet sesongen 2003 etter ombygging. Banedekket er nå av nyeste kvalitet kunstgress og har åpnet for kamper og treninger året rundt på Tønsberg Gressbane.

Foto: Tønsbergs Blad

Gressbanen deles forøvrig med FK Tønsberg, som både trener og spiller kamper her.

Nye Tønsberg Gressbane erstattet den gamle Tønsberg Gressbane, men ligger plassert temmelig nøyaktig på det samme stedet.

Banen har kunstgress og en overbygd tribune med sitteplass til 3600 tilskuere. Banen har gode fasiliteter for publikum, presse, VIP og sponsorer.
Banen har fine garderobeforhold.

Banen er et resultat av en vill ide om å bygge et nytt stadion i Tønsberg. Ideen ble unnfanget i 1997/1998. Det tok ikke lang tid før drømmen ble satt på papir og Tønsbergs politikere fikk det til realitetsbehandling.

Stadion hadde sin offisielle åpning 16. mai 2003. Det var et fantastisk åpningsshow med barn, musikk og byens egen store sønn, Jahn, Teigen, i hovedrollen. Tønsbergs befolkning viste å sette pris på anlegget. Det var overfylt da Kjelsås var første motstander til FK Tønsberg på den nye hjemmebanen.

Tønsberg Gressbane

Her ser vi et oversiktsbilde over Tønsberg Gressbane og Treningsfeltet.

Foto: Tønsbergs Blad

Tønsberg Gressbane

Tribunen på Tønsberg Gressbanen sett fra banen,

Foto: Tønsbergs Blad

TFK Arena

TFK Arena ble åpnet 13. november 2010.