| Tips en venn | Del på Facebook |

GrasrotandelenNorsk Tipping innførte ”Grasrotandelen” fra 1. mars 09. De som spiller på Norsk Tippings spill med sitt spillkort vil kunne støtte TFK ved å dedikere 5 prosent av innsatsen til TFK!  Registrere deg nå!

For at dette skal la seg gjøre, må idrettslagene være registrert og godkjent i Frivillighetsregisteret. Tønsberg Fotballklubb er allerede registrert og godkjent i dette registeret. Dette er en god mulighet for å kompensere for litt av tapet etter bortfallet av spilleautomatinntekter. Så registrer din 5% til TFK!

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å kunne gi inntil fem prosent av innsatsen din til TFK. Når du oppgir at du vil støtte TFK, blir dette registrert på deg som spiller. Dermed sikrer du at Fotballgruppa blir støttet hver gang du spiller – selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Hvordan registrere
Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:
1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden (Trykk her og skriv ut strekkoden) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 984061463 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Statistikk
Hvor kan man så finne ut hvor mange som størrer klubben og hvor mye TFK tjener på dette? Gå inn på Norsk tipping sine sider ved å trykke her

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har plukket ut. Premien din blir like stor – uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke.

Vil du støtte grasrota?
Når du skal levere spill fra og med mars 2009 av, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du stikker Spillerkortet ditt inn i terminalen hos en kommisjonær, skal spille via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller om du spiller via mobilen.

Grasrotandelen er med andre ord tilgjengelig i alle de ulike spillkanalene Norsk Tipping har. Når du har funnet deg en mottaker til Grasrotandelen, blir det avsatt penger til denne for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av.
Det betyr at når du velger en mottaker du vil støtte, så vil den foreningen eller klubben motta grasrotandel av det du har spilt for så langt i 2009.

Mer informasjon - Se Norsk Tippings sider:

Dato  Tittel
2009Grasrotandelen
28.11.2008 14:16Slik støtter DU ditt lag eller forening »
28.11.2008 13:40 Frivillighetsregisteret er nøkkelen til Grasrotandelen »