Diverse

Administrasjon

Ikke bruker?

Er du lagleder/trener for et lag, men mangler tilgang?

Få din tilgang ved å sende inn registreringsskjema


Teie vs TFK 2

Publisert av Roy Ulland 11.10.2017 17:36 | Tips en venn | Del på Facebook |

Siste bilder

TFK-gutta ser ut til å trives på andre siden av kanalbrua. Storseier med TFK 1 i våres (1-12) og storseier med TFK 2 i høst (1-6). Bygutta styrte kampen fra start til slutt og vinner fullt fortjent!

Teie - Tønsberg FK 2  1-6 (0-3)
Seriekamp G-19 2.divisjon -7. runde
Teie KG 10. oktober 2017

TFK 4-4-2: Øystein – Wanchai, Aslan, Simon, William – Dan, Abdi H, Ali, Abdi S (Ammar) – Zander (Hamza), Chakris (Edvard)

 

0-1 Abdi Isak (22.min) 0-2 Ali (39.min) 0-3 Zander (43.min) 0-4 Dan (54.min) 0-5 Hamza (61.min) 0-6 Ali (70.min) 1-6 (90.min)

Gult kort: Ali
Dommer: Bjørn Magne Karlsen, Nøtterøy IF – Gjorde en feil, ellers meget god

Coach Roys Dom: God match av gutta! Veldig fornøyd hvordan gutta fremsto i kveld. Defensivt var vi bunnsolide! Backrekka med Wanchai, Aslan, Simon og William hadde full kontroll på Teies angrep, lite slapp i mellom til keeper-Øystein. Det som kom, hadde han ingen problemer med. Offensivt var det mye moro. Vi holdt i store perioder et bra balltempo. Midtbaneleddet besto av små teknikkere som, i motsetning til tidligere matcher, lot ballen gjøre jobben. Teie slet med å få tak i ball i våre gode perioder. Dessuten var de aggressive og tok duellene. Vi spilte med 2 spisser denne matchen og de kom til flust av sjanser, det gleder meg. Spesielt 1.omgang var et sjanse-bonanza uten like, hvor vi burde ha hatt minst 2-3 mål til.
Dette var en skikkelig lagseier! Alle jobbet sammen som lag under mottoet «Side before self-every time»! Gutta spiller med sjøltillit om dagen når det gjelder ballbesittelse. Koser meg på sidelinja når ballen ruller mellom gutta i hvit. Likte også at vi var aggressive i gjennvinningsfasen. Gutta var som irriterende veps etter å ha mistet ballen, Teiegutta fikk aldri fred. Et lite skår i gleden var Teies mål på overtid: Hadde vært deilig å ta med et «clean sheet» over kanalbrua!
Noen bemerket at jeg var ekstra aktiv på linja denne kvelden. Det stemmer nok. Ville holde dere på tåhev matchen igjennom og fullføre på en skikkelig måte. I tillegg, og kanskje hovedgrunn, er jeg gammel Tømmerholtgutt. I vårt DNA er å slå Teie det gjeveste.

 


Dagens TFK-Gutt: Ali

TFK-Stjerner:
3-Stjerner:
Ali. Diby fikk sin A-lags debut sist torsdag mot Re FK og fikk skrytt av Berglund. Fortsetter sitt gode spill også i denne matchen. Scorer to praktfulle mål, et langskudd og en «jukse»brasse. Midtbanegeneral som viste vei. Både som ballvinner og servitør denne kvelden. Bruker færre touch enn før og da går det fort.

 

2-Stjerner: Wanchai. Meget god både offensivt og defensivt av vår høyreback. Sammen med backrekka vår, gjorde Wanch en nesten prikkfri match. Takler så det lukter svidd til Shell på Teiehøyden. Bidro også offensivt med flere gode raid på sin høyreside og fikk slått flere gode innlegg. Denne gutten gir seg aldri!

 

1-Stjerne: Dan. Ny fra Eik i sommer. G-16 alder, men spiller med mer selvtillit nå enn i starten på sin TFK- karriere. Er teknisk god som resten av midtbanen. Jobber bra på sin høyreside. Hadde en kjempesjanse i 1.omgang som gikk like utenfor krysset. Scoret i 2. omgang, sitt første mål for TFK. Selv dama hans var fornøyd etter matchen…

Kampens øyeblikk: Zander stilte i nye fotballstøvler og påsto at det ville bli mål av det. Hadde flere 100 % sjanser som han misset på, vi vurderte lenge å sende støvlene tilbake som reklamasjon. I det 43. minutt fant endelig Zander, og de limegrønne fotballstøvlene, veien til nettmaskene. Tror vi beholder støvlene litt til…

Les også:

Kommentarer


Ditt navn:
Overskrift:
CAPTCHA
Kommentar

Fant ingen kommentarer