Stokke vs TFK 1

Publisert av Roy Ulland 01.10.2017 14:41 | Tips en venn | Del på Facebook |

TFK tok turen til Stokkelandet og møtte topplaget i 1.divisjon. Oppløftende spill av Gutta fra byen. Spillemessig helt på høyde med Stokke, men hjemmelaget var mye mer effektive foran mål og vinner således fortjent.

Stokke - Tønsberg FK 4-0 (2-0)
Seriekamp G-19 1.divisjon - 6. runde
Stokke KG 26. september 2017

TFK 4-1-4-1: Steffen – Trym, Aslan, Wilhelm, Mike – LM – Emi (Abdi H), Thomas, Ali (Eskil), Zander – Joaquin (Hamza)
Ubenyttet reserve: Øystein

1-0 (7.min) 2-0 (22.min) 3-0 (46.min) 4-0 (58.min)

Gult kort: Aslan
Dommer: Safet Jusufi, Sandar IL – Meget god

Coach Roys Dom: Jeg er fornøyd med det meste i denne matchen, bortsett fra resultatet. Vi gir topplaget match spillemessig, spesielt første omgang trykker vi bønda bakover på banen. Stokke er et godt fotballag som har trent sammen og mye i mange år. Kvikke i beina og effektive foran gållen. Da synes jeg det er ekstra moro at vi klarer å etablere et spillemessig overtak i store deler av matchen. Stokketrener’n kom bort til meg i første omgang og etter kampen, og var imponert av TFKs spill. Vi har helt klart en jobb å gjøre foran motstanders mål. Hadde vi hatt noe av effektiviteten og trykket Stokke har innenfor 16 meter’n, hadde resultatet vært mye jevner. Resultatet «lyver», dette var ikke en typisk 0-4 kamp. TFK har for tida en god «sentrallinje» som gjør at vi kan opptre slik vi gjør. Stokke vinner dog fortjent og har store sjanser for å vinne 1.divisjon denne høsten. Vi må bare ta med oss alt det positive fra kampen og jobbe videre. To matcher igjen av sesongen, mot Ørn og Halsen, vi skal fullføre sesongen på en skikkelig måte!

Dagens TFK-Gutt: Trym

3-Stjerner:
Trym. Doc Wian har vært stabiliteten sjøl denne høsten. Har nå en sånn selvtillit at lagledelsen snart må inn å ta grep for å jekke ned gutten. Har et smil og en sjarm som smelter alle svigermødres hjerter. På banen, derimot, er han nådeløs. Tøff og uredd. Bidrar også offensivt fra sin høyreback-posisjon. Kombinerer godt med Emi på vår høyreside. Vi har et spennende knippe G-16 spillere som gir «gamle gutta» konkurranse på trening og kamp, Trym er toneangivende blant disse.

2-Stjerner: Mike. I motsetning til Trym, er Mike ustabiliteten sjøl. Denne kampen var han derimot god. Han har en tendens til å stresse med ball. Denne kvelden spilte han med en ro og sjøltillit som varmet et trenerhjerte. Bidro offensivt i det oppbyggende spillet og har mange fine raid og overlapp på sin venstrekant. Har dessuten justert seg i den defensive posisjoneringen. Noe som gjør at han kan utnytte bedre sin hurtighet mot Stokkes kantspiller og ikke havner mange meter på etterskudd.

1-Stjerne: Ali. God kamp av vår blide sørlending. Jobber og sliter som alltid, gir seg ikke på tørre møkka! Sto stadig i gode posisjoner sentralt i banen, men ble dessverre for lite brukt. Teknisk god, men blir i perioder litt for mye kjæling med ball. Duellsterk både på bakken og i luftrommet. Diby er nå selvskreven i første ellever’n hvor det for tida er knallhard konkurranse om plassene. Det sier litt om innsatsen han legger ned på trening og kamp!

Kampens øyeblikk: Noen begivenhetsrike sekunder i andre omgang. Steffen gjør en kjemperedning og får øyeblikkelig skryt av trener’n, for så å fomle den inn i eget mål. Heldigvis hadde ikke dette målet noe som helst betydning for kampen. Steffen sto ellers godt i TFK-buret!