TFK 2 vs Sandar

Publisert av Roy Ulland 12.09.2017 21:18 | Tips en venn | Del på Facebook |

God første omgang av TFK. I vår gode periode, scorer Sandar. Går til pause med 0-1 og håp om å vinne kampen. Andre omgang faller laget totalt sammen og taper til slutt stort. Etter en periode med arbeidsro, er igjen framtida til trener’n på agendaen til styret i TFK.

Tønsberg FK – Sandar 0-7 (0-1)
Seriekamp G-19 2.divisjon - 5. runde
Tønsberg Gressbane 11. september 2017

TFK 4-2-3-1: Øystein – Wanchai (Edvard), Marius, Steffen, Daniel (Ammar) – Noman (Abdi S), Ali – William (Pelle), Abdi H (Victor), Chakris (Dan) – Zander

0-1 (27.min) 0-2 (46.min) 0-3 (73.min) 0-4 (75.min) 0-5 (78.min) 0-6 (80.min) 0-7 (85.min)

Gult kort: Wanchai

Dommer: Jon Due, Falk SK – Meget god

Coach Roys Dom: Vi spiller en god første omgang, den er jeg godt fornøyd med. Defensivt er vi tette og kompakte, vi gjør det vanskelig for Sandar å trenge igjennom vårt forsvarsverk. Offensivt spiller vi mye fin fotball med balltempo og kvikke kombinasjoner. Ikke alltid vi lykkes med alt, men vi prøver og det er bra. Vi går til pause med håp om å snu det i andre omgang.

Andre omgang ble tatt intern i garderoben etter match og den forblir der!

Jeg vet ikke helt hva som skjer om dagen. Totalkollaps i flere kamper den seinere tid, jeg liker det ikke. Muligens noe med holdninger til kamp? Kanskje på plass med selvkritikk: Mulig jeg bytter for mye på laget? Jeg vil at alle som er med skal få minimum en omgang, Med 6 innbytter som i går, blir det kanskje litt urolig og usikkerhet i laget med stadig bytter og nye konstellasjoner? Ikke misforstå, ikke noe galt med våre innbyttere! De bidrar så det holder. Vi møter opp i hopetall på treningene og der er det et godt miljø. Gutta trives i hverandres selskap. Tror ikke vi er dårligere trent enn motstander. Ingenting blir så fort historie som en fotballkamp! Vi skal og må snu dette, for vi vet vi kan bedre!

Dagens TFK-Gutt: Daniel

3-Stjerner:
Daniel. God match fra backplass. Flink til å bryte foran motstander, vinner mange dueller på det. Er rask og løper opp det meste som går over ham. Var offensiv på sin venstrekant, kom på flere gode overlapp.

2-Stjerner: Ali. Jobber som alltid knallhardt. God pasningsfot, var med på å holde bra balltempo i 1.omgang. Hadde flere fine forsøk på å spille Zander fri, men marginene var ikke helt med oss denne kvelden.

1-Stjerne: Wanchai. Lik Daniel på motsatt back, gjør Wanchai sine saker bra. Er duellsterk. Bommer han i kamp om ballen, så er han flink til å komme foran motstander igjen. Bidrar også offensivt med flere fine raid på sin høyreside

Kampens øyeblikk: Kebabmagen til Steffen. Droppet mor Sonjas sine legendariske kjøttkaker og satset på kebab før match. Måtte haste av banen i begynnelsen av 2.omgang til et meget nødvendig toalettbesøk. Nesten gang velger nok Steffen bort Baben og spiser god Andebukost hime.