TFK vs Stokke - To tette og en badehette

Publisert av Roy Ulland 14.06.2017 22:10 | Tips en venn | Del på Facebook |

En god første omgang av TFK hvor vi kunne ha ledet både 2 og 3-0. To kjappe mål og en tullete utvisning midtveis i andre omgang ødela resten av kvelden for TFKs juniorlaget.

Tønsberg FK – Stokke 1-5 (1-0)
Seriekamp G-19 vår avd B - 6. runde
Tønsberg Gressbane 13. juni 2017

TFK 4-4-2: Steffen – Simon, Aslan, Mathias, Michael Andre (Munib) – Magnus (Abdi H), Marius, Wilhelm, Ali – Joaquin, Hamza (Zander)

1-0 Hamza (11.min) 1-1 (69.min) 1-2 (73.min) 1-3 (77.min) 1-4 (83.min) 1-5 (90.min)

Gult kort: Wilhelm
Rødt kort: Abdi Hashi (2 gule)
Dommer: Vidar Johannessen, Ørn Horten FK

Coach Roys Dom: Veldig fornøyd med første omgangen vår. Jeg ba om engasjement før kamp og fikk det. Vi var aggressive og hadde trøkk. Gutta var som hissige og irriterende veps for Stokkegutta i gjenvinningsfasen og vi går i angrep med trua på scoring. Vi får 1 mål og burde ha hatt 2-3 mål til. Stokke hadde noen få sporadiske angrep som vårt forsvar stort sett hadde kontroll på. Vi er et kollektiv som jobber sammen og da er vi gode.
Andre omgang mister vi etter hvert initiativet, Stokke tar mer og mer over matchen. De er gode med ball og spiller fin fotball. Noe skjebnesvangre minutter rundt 70 minutter spill, snur kampen totalt. To kjappe mål og en idiotisk utvisning gjør at det blir helt mørkt. Spiller videre med 10 mann og 1-2 er fryktelig tungt. Bønda fra vest får gjøre hva de vil de siste 20 minuttene og resultatet blir «stygt».
Når vi reindyrker kollektivet som i første omgang, er vi klart best. Når vi slutter å jobbe som en enhet som i andre omgang; Orker ikke å ta løpet hjem igjen, juksepresser ballfører og når avstandene blir for store mellom lagdelene, da er vi ikke så gode lengre.
Typiske TFK kamp er blitt en god og en mindre god omgang, hva skyldes dette? Er spillestilen vår kraftkrevende? Er vi for dårlig trent kondisjonsmessig eller er vi rett og slett på det nivået vi kan forvente? Vi evaluerer etter vårens siste seriekamp før noen konklusjon kommer. I mellomtida sier jeg som Leedslegenden Billy Bremner « Side before self. Every time!» Kan ikke være mer enig!

Dagens TFK-Gutt: Marius

3-Stjerner:
Marius. Er det som jobber desidert mest på banen. Duellsterk og pliktoppfyllende. Var nær på å score på en corner, dessverre gikk headinga like utenfor. Blir sliten mot slutten, men en ser at det jobbes likevel av ren vilje. Vinnerskalle!

2-Stjerner: Joaquin. Vært ute pga sykdom i vinter, har jobbet seg steg for steg inn i første 11’ern vår. Jobber bra og god teknisk. Prøvde seg fra utenfor 16 meter ved flere anledninger, det er bra. Noe knepp ned så sitter ballen i nota. God match av Torres.

1-Stjerne:
Steffen. Er uheldig på første målet. Mistenker noe og ha smurt Zalo i hanskene hans i pausen. Ellers en god match av Andebuingen. Er snart tilbake til godt, gammelt slag etter bruddet i tommelen, det trenger vi!

Kampens øyeblikk: Simons innkast. En stilstudie av de sjeldne på en fotballbane – vakkert! Hadde dette vært i hoppbakken hadde Arne Scheie vært i ekstase og gitt 3x20 i stil! Dette er fotballens svar på Telemarknedslag! Dessverre ødelegger dommer’n et par ganger dette bilde med å påstå feil kast, makan!?! Takker meg til Arne Scheie!

• 2017-08-18 22:42:06 - TFK 2 vs Borre/AIF    Les hele saken
  • 2017-08-16 22:31:43 - TFK junior vant finalen i Sandarcupen   Les hele saken