Tap for TFK 2 mot serieleder Runar

Publisert av Roy Ulland 14.06.2017 21:25 | Tips en venn | Del på Facebook |

Serieleder Runar kom på besøk til Tønsbergs storstue. Utfordrerne på TFK 2 ga dem motstand i 40 minutter. To kjappe Runar-mål rett før pause og det var Game-over! Runar er det suverent beste laget i avdelingen, så noen oddsbombe kom ikke på Gressbanen denne kvelden.

Tønsberg FK 2 – Runar 1-6 (1-3)
Seriekamp G-19 vår avd C - 7.runde
Tønsberg Gressbane 12. juni 2017

TFK 4-4-2: Steffen – Wanchai (Trym), Wilhelm, Munib, Zakka (Asbjørn) – Emi, Thomas, Eskil (Simen), Abdi S (William) – Edvard (Chakris), Zander

0-1 (2.min) 1-1 Thomas (20.min) 1-2 (41.min) 1-3 (43.min) 1-4 (51.min) 1-5 (57.min) 1-6 (61.min)

Gult kort:
Dommer: Jan Egil Kaase, Falk SK – Helt ok

Coach Roys Dom: Først vil jeg si at vi møter et lag som nok burde ha vært i en annen avdeling. Vi er med i 40 minutter, det er jeg veldig fornøyd med. Så girer Runar om og scorer to kjappe mål. Andre omgang blir et langt Runar-angrep å regne. Vi er i denne kampen rett og slett et nummer eller to for små. Vi taper for et bedre lag og det er greit, men jeg savnet engasjement på banen. Vi prater lite til hverandre, oppmuntrer og skryter sjelden av våre medspiller. Det virket som om vi scoret mål eller slapp inn ett, var et fett. Jeg er en tilhenger av å feire mål. Ikke for å hylle målscoreren, derimot laget som har bidratt til å score målet. Det må vi ta oss tid til, fotball er engasjement og følelser! Det var heldigvis noen unntak: Chakris og G-16 gutta! De gjorde det vi kan forlange av dem. Resten av gutta, vet jeg heldigvis, kan så mye bedre. Vi slår tilbake mot GØIF i siste seriekamp før sommerferien!

Dagens TFK-Gutt: Chakris

3- Stjerner:
Chakris. En uslepen diamant å regne. Minner om Wanchai i fjor. Kom til oss i februar og har vært på alle treninger siden! Gjør framskritt hver eneste match. Jobba hardt den tida han var på banen. Vinner flere hodedueller og kommer til målsjanser. Synd han ikke scorer, det hadde han fortjent! Er en typisk lagspiller! Aldri noe tull med Kris, han gjør det han blir bedt om uten innvendinger.

2-Stjerner: G-16 gutta, Emi, Eskil og Trym. Møter gutter som er 3-4 år eldre uten at det merkes nevnverdig, bortsett fra at Runargutta var 1-2 hoder høyere. Innsats og seriøsitet hele veien. De tør og prøve og vil ha gjerne ha ball, noe jeg liker. Har sagt det før, juniorlaget vil få glede av disse gutta i tida framover.
1-Stjerne:
Wanchai. Sliter med skader, men jobber til han nesten må bæres av banen. Er som Chakris, du vet hva du får og de leverer hver gang. Har nok Vestfolds lengste tå som redder oss gang på gang. En helt skadefri Wanch ser vi fram til!

Kampens øyeblikk: Kom fra benken denne gang. Supporter Malene spør lagleder Gry om hvordan juniorlaget trener, siden alle gutta på TFK har så deilige rumper. Hva Gry svarte, sier historien ikke noe om..