Ny seier til utfordrerne

Publisert av Roy Ulland 10.06.2017 0:23 | Tips en venn | Del på Facebook |

Nok en seier til utfordrerne på TFKs 2.lag. En jevnspilt match mot våre gjester fra Borre/Åsgårdstrand. Det var en ordentlig slitekamp som endte med en knepen hjemmeseier på Tønsberg Gressbane.

Tønsberg FK 2 – Borre/Åsgårdstrand 1-0 (1-0)
Seriekamp G-19 vår avd C - 6.runde
Tønsberg Gressbane 7. juni 2017

TFK 4-4-2: Herman (Steffen) – Wanchai (Trym), Mathias, Aslan, Zakka (Asbjørn) – Abdi H, Raba, Ali, Abdi S (Simen) – Chakris (Edvard), Joaquin

1-0 Raba (44.min)

Gult kort: Zakka, Aslan
Dommer: Fidan Gashi, Nanset IF – Som alltid god!

Coach Roys Dom:
En ordentlig sliteseier! Gutta jobba greit, men det sprutet ikke av dem i denne matchen. Jeg følte gjennom hele kampen at dette gikk tungt for de utvalgte TFK-gutta. Noen hadde spilt kamp dagen før og er unnskyldt. Noen har for dårlig treningsgrunnlag. Lagledelsen med hjelp av en alltid aktiv Mikkel, måtte hele kampen i gjennom jage på gutta. Heldigvis var marginene på vår side denne gang. Når det er sagt, vi vinner og får 3-poeng på en middels god dag. Det er jeg godt fornøyd med. Dessuten holdt vi nullen for andre gang denne våren, det varmer et trenerhjerte. Utfordrerne på 2. laget har til nå tatt 8 poeng, mot 3 poeng i hele 2016-sengen. Det må være lov å kalle fremgang!

Dagens TFK-Gutt: Ramadan

3- Stjerner:
Ramadan. Raba var aktiv sentralt på midtbanen, spesielt i første omgang. Sterk i duellene og god med ball. Slår noen tunneler denne kvelden uten å betalt for disse. Scorer dessuten et nydelig mål på frispark gjennom noen som knapt kan kalles mur. Dette målet er blir avgjørende for kampens utfall.

2-Stjerner: Ali/ Abdi H. Gutta hadde hver sin omgang på vingen. Begge er gode teknisk, men til tider til for glad i å kjæle med kula. Ali jobber som alltid kampen i gjennom og således en flott fyr å ha på laget. Abdi Hashi herjet med sin back i første omgang, kom til flere innleggssituasjoner. Blir mer borte i andre omgang. Godkjent kamp av humørgutta.

1-Stjerne:
Aslan. In Aslan we trust! Leverer varene kamp etter kamp, fortjener å være kapteinen vår. Er som vanlig limet i forsvarsrekka. Ble nok sliten utover matchen, spilte også 90 minutter dagen før. Aslan må stadig forholde seg til nye makkere i forsvar, noe han takle veldig bra!

Kampens øyeblikk: Frisparkperla og matchvinner-scoringa til Raba. Et praktfullt frispark av Ramadan rett i krysset gjennom en sveitserost av en mur.

• 2017-08-18 22:42:06 - TFK 2 vs Borre/AIF    Les hele saken
  • 2017-08-16 22:31:43 - TFK junior vant finalen i Sandarcupen   Les hele saken