Ga serielederen kamp om poengene

Publisert av Roy Ulland 10.06.2017 0:01 | Tips en venn | Del på Facebook |

TFKs håpefulle ga serieleder Halsen kamp helt inn på deres hjemmebane. Første omgang var TFKs helt og holdent. Andre omgang mer jevn. Dessverre så scorer hjemmelaget vinnermålet like før slutt.

Halsen - Tønsberg FK 3-2 (0-1)
Seriekamp G-19 vår avd B - 5.runde
Bergeskogen 6. juni 2017

TFK 4-1-4-1: Herman – Simon, Munib, Aslan, Mike – Wilhelm – Ali, Marius, Thomas, Victor (Abdi H) – Hamza (Joaquin)

0-1 Thomas (15.min) 1-1 (55.min) 1-2 Abdi H (63.min) 2-2 (77.min) 3-2 (87.min)

Gult kort: Wilhelm
Dommer: Ylli Ejupi, Nanset IF – Meget god

Coach Roys Dom: Årsbeste av TFK i første omgang offensivt og full kontroll defensivt. Halsen hadde knapt en sjanse og vi spilte god fotball med bruk av midtbanen. Spesielt fornøyd med spillet til trekløveret sentralt på midtbanen. Gutta var aggressive og pågående, ga aldri hjemmelaget ro. Halsengutta begynte å sutre på med- og motspillere. Det er ofte et godt tegn på jobben motstanderen gjør. Andre omgang mer jevnspilt. Halsen reduserer tidlig og får blod på tann. Etter en times spill er vi igjen i føring etter et glimrende angrep anført av innbytterne Joaquin og Abdi Hashi. Etter hvert blir vi slitne. Avstandene i ledd og mellom ledd blir for store og Halsen får større rom å spille i. Konsentrasjonen svikter i avgjørende øyeblikk. Dessverre reduserer hjemmelaget og scorer seiersmålet rett før slutt. Tungt der og da, ja, men vi må huske på at vi ga serielederen i 1.divisjon kamp helt til døra. Det skal vi være stolte av og ta med oss videre!

Dagens TFK-Gutt: Wilhelm

3- Stjerner:
Wilhelm. Defensive ankeret på midtbanen. Sprer en trygghet i resten av laget. Sammen med Marius og Thomas som indreløpere, hadde Ohrt’en full kontroll sentralt på midtbanen. God med ball og duellsterk.

2-Stjerner: Marius. Blomstrer med A-lags gutta rundt seg. Jobber som alltid bra. Hadde en mer offensiv rolle enn før som han taklet bra.

1-Stjerne:
Thomas. Med Tjømegutten får vi driv på midtbanen vår. Thomas er god med ball og liker å utfordre på motstanderens banehalvdel. Målfarlig. Scoret et fint mål, har scoret 2 mål på 2 matcher for juniorlaget.

Kampens øyeblikk: 2-1 målet til TFK. Innbytterne Joaquin og Abdi Hashi hadde knapt vært bort i ballen før Joaquin serverte Abdi H ballen på gullfat innenfor 16 meter’n. Hadde det resultatet stått seg, hadde trener’n blitt genierklært! Dessverre holdt det ikke helt inn og trener’n er fremdeles en helt middelmådig trener.