Diverse

Administrasjon

Ikke bruker?

Er du lagleder/trener for et lag, men mangler tilgang?

Få din tilgang ved å sende inn registreringsskjema


2.serierunde TFK 1– Ørn 2.

Publisert av Roy Ulland 26.04.2017 21:30 | Tips en venn | Del på Facebook |

Siste bilder

En meget spennende match på Tønsberg Gressbane. Årsbeste av hjemmelaget, spesielt 1. omgang var meget god. Igjen har vi de berømte marginer mot oss! På stillinga 2-1 til TFK, bommer vi på straffe. Like etterpå utligner de brune. I det 89. minutt scorer Hortenslaget vinnermålet. Fotballen kan være brutal, våre helter hadde fortjent mer!

Tønsberg FK – Ørn 2-3 (2-0)
Seriekamp G-19 vår avd B, 2.runde
Tønsberg Gressbane 25. april 2017

 

TFK 4-1-4-1: Steffen – Simon, Mathias, Aslan, Mike (Masi) – Marius – Emi (Joaquin), Abdi Hashi (Munib), Thomas, Victor (Zakka) - Hamza


1-0 Thomas (5.min) 2-0 Hamza (19.min) 2-1 (49.min) 2-2 (83.min) 2-3 (89.min)


Gult kort: Thomas, Aslan
Dommer: Safet Jusufi, Sandar IL - God

 

Coach Roys Dom: Jeg hadde det fysisk vondt etter kampen. Det må være det verste tapet jeg har vært med på som trener. Ikke det at jeg er en dårlig taper, har vært ute en vinternatt før, men hadde så vondt av gutta som gjorde en kjempematch og likevel taper tilslutt.
I garderoben før match, ble vi enige om å være mer offensiv og revansjere den tamme forestillingen mot Store Bergan. Vi gikk over til en 4-1-4-1 formasjon. Vi ønsket mer trøkk innenfor 16 meter’n, og gikk for to offensive sentrale midtbanespillere i Berglund Jr og Abdi Isak.
Jeg merket det allerede under oppvarminga at det var det noe stort på gang. Vi la en kampplan og gutta fulgte den lojalt til punkt og prikke! Første omgangen var helt fantastisk! Gutta gikk i strupen på Ørngutta. Det tok en omgang og pausen før Ørn skjønte hva som hadde rammet dem! Defensivt var vi kompakte og aggressive. Forsvarsfirer’n og midtbanefemer’n jobbet sammen som en enhet – ren poesi! Husket plutselig hvorfor det er moro å være trener. Offensivt hadde vi ballen mye, kom vi til sjanser og hadde mange gode overganger. Spesielt 2-0 målet var som tatt ut av læreboka!
2-0 er en farlig ledelse, iflg Pål Nilsson (lagleder A-lag red.anm). Det skulle vise seg at den gamle grinebiter’n skulle få rett. Andre omgang scorer Ørn allerede etter 4 minutter. En viss nervøsitet bredte seg i laget og på benken. Gutta jobbet fortsatt knallhardt, men de brune hadde fått blod på tann. Bortelaget tar over mer av banespillet. På stillinga 2-1 får vi straffe og har mulighet til å punktere kampen. Dessverre for oss, går den rett utenfor målet. Istedenfor 3-1, scorer Ørn to mål i de siste sju minuttene. Fotball kan være grusom og brutal.
Vi må, som A-trener Magne B sa etter matchen, ta med oss den gode første omgangen og bygge videre på den. Jeg er mektig stolt av guttas prestasjon denne kvelden og ditto lei meg for at det ikke ble seier, det hadde dere fortjent!

Dagens TFK-Gutt: Laget og første omgangen

TFK-Stjerner:
3- Stjerner:
Laget og første omgangen. Lagledelsen klarte ikke å kåre Dagens TFK-Gutt. Alle, fra banen til benken, gjorde en kjempeinnsats. Vi har meldt oss på i en tøff 1. divisjon (avd.B), og viser at vi har noe der å gjøre. Vi er godt organisert, kjemper som løver om hver ball og går til pause med en 2-0 ledelse, når skjedde det sist? Klart beste omgang av TFK jr denne sesongen!

2-Stjerner: Marius. Kommer ikke utenom VK Enge i denne matchen. Han løp og løp og løp kampen i gjennom. Duellsterk både i lufta og langs bakken. Så ut til å trives som ensom defensiv midtbane. Var som et levende skjold foran våre gode midtstoppere.  Selv når han er dødssliten, løper han, dog med kortere steg. Bunnsolid!

1-Stjerne:
Emi. TFK’s nye Wonderboy. Ny, god match av guttungen. Løper som Marius, opp og ned på sin høyrekant. Takler så det lukter svidd og har et godt samarbeid med høyreback Simon. God på offensiven, kommer til flere innleggssituasjoner. Emanuel er godt trent og har god moral! Nå er det lagledelsens oppgave å holde føttene hans godt plantet til jorda, det tror jeg skal gå fint.

 

Kampens øyeblikk: 2-0 målet. Kontring i «verdensklasse»! Kombinasjon mellom Mike og Victor på venstrekant, før et utsøkt innlegg kom og Hamza stanget den inn – ren kunst og pensum!

Les også:

Kommentarer


Ditt navn:
Overskrift:
CAPTCHA
Kommentar

Fant ingen kommentarer