Velkommen til Juniorlaget sin hjemmeside!

Velkommen til Tønsberg FK Juniorlag

TFK juniorlag er nå 28 aktive spillere. Og i vårsesongen 2017 stiller vi med 2 lag i serien, ett lag i 2 div og ett  i 3 div. Så dette blir en travel og morsom sesong. Vi har fortsatt plass til flere spillere, så har du lyst til å spille med oss er det bare å ta kontakt med vår lagleder Gry Lauritsen. På telefon 93873576 eller e-post grylauritsen@gmail.com.

Trykk for å se bildet i full størrrelse

Siste nytt:

Storseier for juniorlaget over Teie

admin_bilder/tfk_vs_teie_lag.jpg

Publisert av Roy Ulland 22.06.2017 22:24:12

Storseier i siste match før ferien for TFK 1. Jevnspilt første tjue, men etter det var det kun et lag på banen. Måtte etter hvert en kuleramme til for å holde orden på stillingen. Gutta fra byen scorer hele 9 mål i andre omgang mot et svakt Teielag.

GØIF vs TFK 2.

admin_bilder/simon_tfk_(2).jpg

Publisert av Roy Ulland 17.06.2017 17:02:51

Jevnspilt affære på Østerøya. Litt startvansker for TFK, noe var på vei til Vesterøya og noe hadde tatt feil av tida. Med lagleder Gry ved spakene, klarte vi å lose 11 mann på banen da dommeren blåste i gang kampen. Lagene byttet på å ha initiativet i kampen. GØIF trakk til slutt det lengste strået og vant knepent..

TFK vs Stokke - To tette og en badehette

admin_bilder/tfk_garderoben_(3).jpg

Publisert av Roy Ulland 14.06.2017 22:10:15

En god første omgang av TFK hvor vi kunne ha ledet både 2 og 3-0. To kjappe mål og en tullete utvisning midtveis i andre omgang ødela resten av kvelden for TFKs juniorlaget.

Tap for TFK 2 mot serieleder Runar

admin_bilder/chakris_tfk_(2).jpg

Publisert av Roy Ulland 14.06.2017 21:25:26

Serieleder Runar kom på besøk til Tønsbergs storstue. Utfordrerne på TFK 2 ga dem motstand i 40 minutter. To kjappe Runar-mål rett før pause og det var Game-over! Runar er det suverent beste laget i avdelingen, så noen oddsbombe kom ikke på Gressbanen denne kvelden.

Siste Beskjed:

Juniorlaget : Kamp oversikt våren 2017

Publisert av Gry Lauritsen 16.04.2017 07:42:42

Oversikt over alle kampene juniorlaget skal spille denne våren.