TFK-SF2 0-10

Publisert av Pål Nilsson 19.05.2017 6:04 | Tips en venn | Del på Facebook |

Stortap mot SF2

Ikke så mye å skrive hjem om!! Det ble bortimot kattens lek med musen på Gressbannen torsdag kveld. Et meget sterkt SF2 lag kontrollerte alle spillets faser mot et TFK lag som tappert forsøkte å stå i mot. Men når stillingen var 0-3 etter 10 min spill kunne dette bli stygt. Vi våknet litt og SF roet muligens tempoet noe og vi slapp inn et til etter 16 min før vi holdt nullen til det gjennsto 2 min av omgangen. Men da kom det 2 kjappe og pause resultatet ble 0-6. I pausen ble vi enige om å gjøre en bedre 2. omgang. Noe vi forsåvidt gjorde da vi da "bare" slapp inn 4. Litt kjip kamp hvor vi fikk kjenne på og merke forskjellen på hobbyspillere og de som tar fotball litt er seriøst og aspirer til spill i eliteserien. Rett og slett litt dumt at dette SF laget spiller i 4. divisjon. Bra innsats av Bendu og brødrene fra Tjøme. Laget: Bekks, G, Andy, Ohrt, Mago. Michael, Thomas B, Bendu, Stian og Leif. PC og Ahmed inn for Bekks og Stian ved pause. Ellers kom Thomas E, Hamza og Marius innpå.